Ensemblet har dobbelt så lang øvingstid på scenen i år enn i fjor.

I fjor fikk ensemblet åtte dager på scenen før premieren. Nå i år får ensemblet 18 dager. Lengre tid med øving på scenen er viktig, ikke minst med tanke på de nye scenene i musikalen. Og det er mange som vil oppleve årets utgave av Lady Arbuthnott - Frua på Elverhøy. To uker før premieren 22. juni er over 2200 billetter solgt. Det betyr at målet om at alt skal være solgt til premieren er innenfor rekkevidde.

 Ensemblet har i flere dager øvd foran årets oppsetning. Her fra en oppvarming.

 

Regissør Pål Øverland har i gjennom 20 år savnet å kunne gi mer scenisk kraft i avslutningen av livet til James Allen. Ved årets oppsetning forløses dette: - Jeg opplever at hans død står sentralt i å forstå Barbaras valg senere i livet. Det har også interessert meg å forsøke å forstå forholdet de to i mellom og gjennom dette forsøke å forstå Ladyens forhold til Gud, skjebnen og kreftene i livet generelt, sier regissør Pål Øverland, som er i en intens øvingsfase med både nye og kjente fjes i årets oppsetning.

Jo Røsdal Ulvund og Geir Hansen Wilnes tar en pust i bakken etter at scenen var ferdig rett etter pinsa. Effektivt jobbet av flinke riggere!

Nytt av året er at søndag 25. juni vil hele ensemblet komme på Leikvin, og arrangere Livat på Leikvin. Mer informasjon kommer, men sett av noen timer denne søndags ettermiddagen. 

 

 

 

 

 

 

Mette Jacobsen og sysnellene har mer enn nok å henge fingrene i foran årets oppsetning, men de er godt i rute.

 

 

 Publisert 10.06.2017

Våre sponsorer

© 2014.