Nyheter

Det er eit nytt navn av året

Pressemelding Lady Arbuthnott 2023

Våren er godt i gong, og sommaren er her før vi anar det. Billettsalget på årets oppsetning er godt, og Jazzåteatret Produksjon er no ferdige med casting. Årets besetning er stort sett uendra fra i fjor. Vi husker alle sammen at eit samla pressekorps (både lokalt, regionalt og nasjonalt) trilla terningen «6»

Det er eit nytt navn av året. Vi er stolte av å presentere Hans Petter Nilsen i rollen som Willian Arbuthnott. Hans Petter Nilsen er fast ansatt skuespiller på Trøndelag Teater, og har jobbet der i 20 år.
Der har han blant annet gjort stor suksess med Daria Fo`s legendariske enmannsforestilling MISTERO BUFFO, som han også gjestet Øra Cafe med i 2016. I vår har han spilt i DE TI BUD, en kritikerrost forestilling basert på Krysztof Kieslowskis filmer fra 1990. For øyeblikket har han hovedrollen i «Knutsen og Ludviksen» som går for fulle hus på Trøndelag Teater.

Hans Petter har også ein fot i Sunndal, med familiehytte i Grødalen. Han kan kontaktast på tlf 414 18 319 for ein prat om forventningar og tanker rundt William Arbuthnott og ellers teaterstykket.

Jazzåteatret skal prøve å komma med drypp framover våren om nyheiter og generell oppdateringar. Lady Arbuthnott er jo tross alt Noregs lengstlevande musikkspill, med 26 år samanhengande oppsetning.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Det er eit nytt navn av året

Comments are closed.