Billettene ryker unna til Lady’en

I helga startet oppkjøringen til årets forestillinger av «Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy» – og billettene går unna.

Store deler av ensemblet var i helga samlet på Sunndalsøra for å øve og gå gjennom noe nytt og noe kjent materiale. Nye personer skal inn i ulike roller, det arbeides med helt nye scener – og flere av de kjente scenene pusses på og videreutvikles.

Produksjonsselskapet kan også melde at de er i rute med dekket på selve scenen.

-Det var godt å komme i gang igjen med hele ensemblet. Vi kjenner vi er godt i rute, sier styreleder av JazzåTeateret produksjon, Anne-Bente Skare.

Hun oppsummerer at kick off’en ble nettopp en slik kick-start som produksjonsselskapet håpet på. Musikkspillet er sett av om lag 70 000 publikummere, har høstet fine kritikker i media og elskes av publikum.

-Det er god stemning i ensemblet og vi gleder oss til premieren 22. juni og de påfølgende forestillingene, sier Skare.

Produksjonsmedarbeider for årets musikkspill, Tommy Fossum, gleder seg over at billettsalget har fått en svært fin start.

-Om lag 800 billetter er allerede solgt – og like mange er reservert. Og det er to måneder til premieren. Det lover bra – og det er slik vi vil det skal være. Målet vårt er selvsagt å selge ut forestillingene i god tid før premieren, sier Fossum. Han oppfordrer folk som har tenkt seg å se årets musikkspill om å kjøpe billetter nå via Sunndal kulturhus.

(Skuespiller Marit Synnøve Berg kick-startet årets øvingsperiode for årets versjon av musikkspillet. Det gikk ikke helt etter planen ved oppstart.)

Did you like this? Share it!

0 comments on “Billettene ryker unna til Lady’en

Leave Comment