Nyheter

Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy avlyses

Kjære publikummere, aktører og frivillige, samarbeidspartnere og gode venner av Ladyen!

Norske myndigheter har utvidet forbudet mot kulturarrangement grunnet korona-pandemien. Dette betyr at Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy ikke kan settes opp i juni 2020.

 

Styret i JazzåTeatret produksjon AS vedtok torsdag 30.april 2020 derfor med tungt hjerte å avlyse årets oppsetning.

Vi har vurdert å utsette forestillingene til et senere tidspunkt i 2020. Men både sett i lys av en sannsynlig forlengelse av strenge smittevernregler, samt kompleksiteten i en slik oppsetning, ser vi ingen mulighet for å få til en oppsetning på en annen tid av året.

Vil gi kulturelle opplevelser

Årets produksjon – den 25 i rekken – var godt i rute og hadde allerede forhåndssolgt rekordmange billetter. Vi var kommet langt med planleggingen av markeringen av Ladyens 25 år på scenen og så frem til å lansere mange spennende aktiviteter og arrangementer i denne forbindelse.

Produksjonsstyret vil nå fokusere på å planlegge og sikre at Ladyen 2021 blir en suksess, og viderefører planene for å markere Ladyens 25 år på scenen til neste år. Vi håper og tror at vårt trofaste publikum vil støtte opp om Ladyen videre og kjøpe billetter til forestillingene i 2021 – vi vil snarest sørge for å legge disse ut for salg. Premieredato for 2021 vil bli onsdag 16. juni! Vi lover at du har mye å glede deg til i 2021!

Vi jobber med å kunne skape noen kulturelle opplevelser også i 2020 i samarbeid med gode krefter som vi har i Lady-ensemblet. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon så snart vi har mer klart!

Hva kan jeg gjøre med billetten?

Noen publikummere har allerede kontaktet oss med ønske om å bytte årets billett mot billett til neste års forestilling – og noen ønsker å donere billetten til Lady-produksjonen. Begge deler skal være fullt mulig – og begge deler vil bety mye for Ladyens videre utvikling.

Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om håndteringen av billettene for 2020 – og for forestillingene i 2021. Sunndal kulturhus jobber for tiden med å finne gode løsninger på dette.

Takk for støtten!

Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy er i aller høyeste grad folkefinansiert gjennom billettinntekter og gode samarbeidspartnere og sponsorer. De største bidragsyterne har allerede varslet at de vil støtte Ladyen i 2020 på tross av en avlysing.

Vi svært takknemlige for at de tar et så stort samfunnsansvar. Ladyen er viktig for hele regionen!

Kontaktpersoner:

Tommy Fossum, produsent, 91882791

Eva Heidi Lund Silseth, styreleder, 91559389

Did you like this? Share it!

0 comments on “Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy avlyses

Comments are closed.