Nyheter

Ladyen har kommet – og hun inviterer til fest!

Ladyen har ankommet dalen tross korona-pandemien – og sørger for kulturelle opplevelser i juni i år også.

Korona-pandemien rammer også årets forestillinger av Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy, men det har vært stor aktivitet i produksjonsselskapet på Sunndalsøra de siste ukene.

Vi har levert barneforestilling, produsert musikkvideo/filmtablå og samlet mange gjester til et program om Ladyen gjennom 25 år. I tillegg kommer to spennende konserter til neste helg, sier produsent Tommy Fossum.

– Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på skolebesøkene, et opplegg der vår egen Marit Synnøve Berg har reist rundt og hatt «Ladyens historietime» for barn. Vi har alltid hatt lyst til å lage en slik forestilling og under koronaen fikk vi heldigvis tid og mulighet til å gjøre dette, fortsetter Fossum.

Det er laget to store digitale produksjoner de siste dagene. En musikkvideo/filmtablå og en sofaprat med flere gjester om Ladyen gjennom 25 år.

– Vi gleder oss til å vise fram det vi har laget.

Dette skjer denne uka:

Ladyen gjennom 25 år

Onsdag 17. juni kl. 19.00:

Onsdag 17.juni kl. 19.00 har vi ikke premiere på årets utgave av forestillingen, dessverre, men, vi har premiere på en helt ny og spennende produksjon, et talkshow i hagen til Elverhøy. Vi har sett nærmere på hvordan teaterforestillingen om Barbara Arbuthnott kunne bli realisert på et lite sted i en dal på nordvestlandet. Vi har i tillegg sett på hvordan forestillingen har utviklet seg gjennom 25 år – og har gleden av å presentere en samtale mellom nåværende produsent Tommy Fossum og mennesker som har vært involvert i produksjonen gjennom de 25 årene «Ladyen» har eksistert.

I løpet av samtalen får vi et par musikalske innslag med kjente og kjære skuespillere, samt hilsener fra aktører som på et tidspunkt har vært involvert i produksjonen.

Barbara – og oss

Fredag 19. juni kl. 19.00 på scena i Hovshall:

Et knippe kjente og kjære aktører fra Ladyens ensemble samles rundt flygelet og kontrabassen for å fortelle om sitt forhold til forestillingen og lage nye tolkninger av låtene. Vi gleder oss til Yngvild Støen Grotmol, Marit Synnøve Berg, Nils Golberg Mulvik, Karen Hansen Brandvold og Nils Arne Halle Erstad samles sammen med Bjørnar Myhr på flygel og Sondre Meisfjord på bass og gitar.

Kristian Lund Silseth vil lede oss gjennom intimkonserten.

Billetter: 250,-/sunndalkulturhus.no (begrensninger i antall solgte billetter så vær rask)

«Ei helsing frå Sunndalen»

Søndag 21. juni på Leikvin:

Velkommen til «Ei helsing frå Sunndalen » – en familievennlig konsert på Leikvin med tolkning av Hans Hyldbakks låter og Henning Sommerros melodier!

Vi er svært glade for å ha Nils Golberg Mulvik, Bjørnar Myhr og Øystein Sandbukt på Leikvin denne dagen.

Nils er skuespiller ved Nationaltheatret på 8. året, er barn av Lady-miljøet, spilte Tevje i vinter på Operaen i Kristiansund og i år skulle han ha vært tilbake på Ladyscenen.

Bjørnar er Lady-produksjonens mangeårige orkesterleder – og en svært dyktig pianist.

Øystein har gitt ut cd, Spellemannspris-nominert og med sine røtter i folkemusikken har han tonesatt TV-produksjoner.

Billetter: 250,-/sunndalkulturhus.no

(Kun eit visst antall solgte billetter. Om dårlig vær blir konserten i kulturhuset).

Billetter: 250,-/sunndalkulturhus.no (begrensinger i antall solgte billetter- og arrangementet holdes i kulturhuset om dårlig vær).

www.ladyarbuthnott.no

Vil du støtte produksjonen i koronaens tid? Vipps til 110074!

Did you like this? Share it!

0 comments on “Ladyen har kommet – og hun inviterer til fest!

Comments are closed.