Lady-billettene går unna – og spillet fornyes

actors

Det er stort trøkk rundt billettsalget til årets forestillinger av «Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy»
– og nå røper teateret at det jobbes intenst med en ny fornying til årets forestillinger.

JazzåTeatret produksjon har ikke opplevd at så mange billetter er solgt en måned før forestillingen. Om lag halvparten av alle billettene til stykket som har premiere den 22. juni er solgt.

actor

Premieren er for lengst full – og det begynner å bli få billetter igjen til flere av forestillingene. Derfor: Bestill billetter nå ved Sunndal kulturhus’ sine tjenester, oppfordrer JazzåTeatret produksjon. Selskapet jobber også med å tilby tablåer/underholdsningsinnslag til bedrifter og grupper i tiden hvor musikkspillet pågår.

Det er flere gruppebestillinger fra det ganske land, men mest fra Romsdal, Nordmøre og Trøndelag. JazzåTeatret produksjon oppfordrer derfor nå om å kjøpe billettene tidlig.
Musikkspillet, som er sett av om lag 70 000, har på over 20 år utviklet seg mye. Til årets oppsetning blir det en helt ny scene. 

Regissør og kunstnerisk leder Pål Øverland forklarer:

– Gjennom 20 år har jeg savnet å kunne gi mer scenisk kraft i avslutningen av livet til James Allen. Ikke minst fordi jeg opplever at den står sentralt i å forstå Barbaras valg senere i livet. Det har også interessert meg å forsøke å forstå forholdet de to i mellom og gjennom dette forsøke å forstå Ladyens forhold til Gud, skjebnen og kreftene i livet generelt, sier Øverland, og legger til: – Når vi nå endelig gjør alvor av å realisere denne sinnsyke ferden over Dovrefjell, er det ikke for å forstå denne delen av historien om Barbara på en realistisk måte. Det er idéen om en mor – for ikke å si urmor – som kjemper for sin sønns liv – ja, kanskje for livet selv, som interesserer oss. Det er denne blodpumpende uvirkeligheten jeg ønsker å omforme til scenisk liv. Det er denne voldsomme kampen som utkjempes mellom gudskraften og mor jeg håper og tror vi skal se på scenen i juni 2017, sier Øverland.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Lady-billettene går unna – og spillet fornyes

Leave Comment